0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Over Hollandgold

                                                                             

Hollandgold is één van de toonaangevende bedrijven in Nederland met een volledig gamma aan edelmetaal producten. Wij leveren internationaal erkende beleggingsmunten en fysieke baren in goud, zilver en platina aan spaarders, beleggers en investeerders. Om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen, bieden wij directe verzekerde levering van alle edelmetalen, contante betaling bij kantoorbezoek en verzekerde opslagmogelijkheden.

Mocht het nu gaan om de diversificatie van uw portefeuille met een belegging in goud, zilver en/of platina. Hollandgold kan u daarbij helpen, onze Account managers zijn dagelijks beschikbaar om uw persoonlijke edelmetaal wensen te bespreken.

Organisatie

Hollandgold is onderdeel van de holding Aunexum. Aunexum is opgricht door ondernemers afkomstig uit de branche voor edelmetalen en de financiële wereld. Dankzij de jarenlange ervaring en de opgedane expertise is een uniek concept ontwikkeld. Onder de holding Aunexum vallen de merken: Hollandgold, Goudstandaard, Marketupdate, BGP Edelmetaal, Aunexum Credit, Aunexum Invest en Aunexumsafe. Waarbij Hollandgold de verkoop van fysiek edelmetaal onder zijn beheer heeft. 

Bij het bedrijf zijn in totaal 13 mensen werkzaam. De functies bestaan uit: accountmanager binnendienst, accountmanager buitendienst, accountant, backoffice medewerker, content manager, complaint officer, webdeveloper, secretaresse en managing director.

Missie Hollandgold

De afgelopen jaren stelden wij -oprichters van Aunexum- steeds vaker de vraag hoe de financiële situatie in crisistijd zou kunnen worden opgelost. De moderne crisissen zijn geïnitieerd door de ontstane schuldenberg, gebrek aan liquiditeit en de talloze complexe financiële "drijfzandproducten".  Onderliggende fricties in het systeem zorgen dat een geldsysteem op een gegeven moment niet meer is te redden. Ingrijpen biedt steeds tijdelijk oplossing, maar het systeem functioneert niet meer ongestoord. 

Een periode van studie van financiële systemen volgde. Hoe heeft het internationale financiële systeem de afgelopen eeuwen gefunctioneerd? Waarom hebben meer dan 140 (!) papieren geldsystemen het niet gehaald? Zou niet nog een geldsysteem, bijvoorbeeld de euro en/of dollar, aan deze al lange rij worden toegevoegd?

Diverse geldsystemen in de geschiedenis waren wel stabiel- tot een koning de geldpers aanzette om oorlog te voeren-. Welke elementen zorgden voor die stabiliteit? Zorgt het "fenomeen" rente of geld bijdrukken per definitie voor de uiteindelijke ondergang van een geldsysteem?

Duidelijk werd dat edelmetaal door de eeuwen heen haar waarde heeft bewezen. We zien dat in deze tijd veel beleggers teruggrijpen naar edelmetalen. En ook centrale banken kopen -ook al is het in stilte- enorme hoeveelheden edelmetaal. Niet voor niets, wat staat ons te wachten?

In 2012 hebben wij Aunexum opgericht waarmee we teruggrijpen naar goud als benchmark, een beetje terug naar de goudstandaard; de filosofie van het oude bankieren. Wij bieden een alternatief opdat u niet al uw geld meer hoeft in te zetten op één (wankelend) geldsysteem.