0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Noahs Ark 2018 1/2 troy ounce zilveren munt

  • Noahs Ark 2018 1/2 troy ounce zilveren munt Noahs Ark 2018 1/2 troy ounce zilveren munt

Snel overzicht

De zilveren Armeense Noah's Ark munt wordt sinds 2011 als troy ounce beleggingsmunt geslagen. Omdat de munt pas vanaf 2011 wordt geslagen is het één van de jongste leden onder de beleggingsmunten. De munt heeft een nominale waarde van 200 Dram. De munt heeft een gewicht van 15.55 gram (1/2 troy ounce), een zuiverheid van 999.9% en een diameter van 27,7 mm.


Wanneer u een monterbox (500 munten) besteld worden de munten geleverd in een prachtige houten Masterbox.

€ 0,00
Levertijd 1 à 2 weken

Details

Algemene informatie

De zilveren Armeense Noah's Ark munt wordt sinds 2011 als troy ounce beleggingsmunt geslagen. Omdat de munt pas vanaf 2011 wordt geslagen is het één van de jongste leden onder de beleggingsmunten. De munt heeft een nominale waarde van 200 Dram, de intrinsieke waarde is veel hoger want die wordt bepaald door de zilverprijs. De munt heeft een gewicht van 15.55 gram (1/2 troy ounce), een zuiverheid van 999.9% en een diameter van 27,7 mm.

Ontwerp

Op de voorzijde is het wapen van Armenië te zien. In het wapen van Armenië is een schild waar te nemen die de heilige berg van Ararat in het midden heeft, deze berg is het nationale symbool. De vier overige afbeeldingen van het schild zijn de familie schilden van oude dynastieën die ooit over Armenië hebben geregeerd. Linksboven is de dynastie van Bagratuni (700-1100) te zien. Linksonder is de dynastie van Artaxiade dynastie (100 v.Chr.) te vinden. Rechtsboven is de dynastie van Arsacid dynastie (301 n.Chr.) zichtbaar en rechtsonder de dynastie van Ruben dynastie (1200-1300). Deze vier families zijn de families waar Armenië trots op is. De schildhouders, de arend en de leeuw die we tegenkomen staan symbool voor deze families. Deze dieren zijn gekozen vanwege hun competenties: kracht, onverschrokkenheid, kalmte en begaafdheid. Naast het wapen van Armenië is ook nog de nominale van 100 Dram, 1/4 troy ounce en de woorden: Republic of Armenië in twee talen zichtbaar.

Extra informatie

Land van herkomst Nee
Afmetingen 27,7 mm
Gewicht (gram) 15.5500
Zuiverheid 999.9
Producent Nee
Oplage munt Nee
Jaartal van munt 2018

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.