Update #13: Levertijden voor goud en zilver

We houden u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de levertijden. De goudmarkt is na een uitzonderlijk drukke periode weer enigszins tot rust gekomen, maar er zijn nog steeds veel orders die uitgeleverd moeten worden. Het goede nieuws is dat veel producten alweer goed leverbaar zijn en dat veel orders al zijn uitgeleverd. Producten die niet op voorraad zijn kunnen we in de meeste gevallen binnen drie weken leveren, tenzij anders aangegeven op de website.

De levering van Canadese zilveren Maple Leaf munten is inmiddels ook weer op gang gekomen. We verwachten alle openstaande bestellingen van deze munten in de tweede helft van juli af te kunnen handelen. Ook kunt u deze munten weer bestellen, maar houdt in dat geval rekening met enige levertijd. Wilt u nu zilveren munten kopen? Dan zijn de Australische Kangaroo en de Atheense Niue Owl interessante alternatieven. Deze zijn op het moment van schrijven namelijk direct uit voorraad leverbaar.

Voor sommige producten zijn de levertijden nog steeds onbekend, zoals voor de zilveren kilomunten van de Noah's Ark en Somalische olifant serie. Alle openstaande orders voor Umicore zilverbaren verwachten we in de tweede helft van juli uit te leveren. Voor nieuwe bestelling van deze zilverbaren geldt een langere levertijd. Voor alle overige producten kunt u de levertijden op de website aanhouden.

De productieproblemen bij munthuizen als gevolg van het coronavirus zijn grotendeels voorbij, maar door het grote aantal orders dat in de wacht staat is er nog wel enige vertraging bij de uitlevering van bestellingen vanuit ons logistiek centrum. We brengen u per e-mail op de hoogte wanneer uw bestelling klaar is om te verzenden of af te halen.