Update #12: Levertijden voor goud en zilver

We houden u wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de levertijden. De goudmarkt is na een uitzonderlijk drukke periode weer enigszins tot rust gekomen, maar er zijn nog steeds veel orders die uitgeleverd moeten worden. Het goede nieuws is dat veel producten alweer goed leverbaar zijn en dat we veel orders al kunnen uitleveren. Producten die niet op voorraad zijn kunnen we in veel gevallen binnen drie weken leveren, tenzij anders aangegeven op de website.

De levering van Canadese zilveren Maple Leaf munten komt inmiddels ook weer op gang. Dat betekent dat we bestellingen voor deze munten gefaseerd kunnen gaan uitleveren. We verwachten alle openstaande bestellingen van deze munten voor eind juli af te kunnen handelen. Ook kunt u deze munten weer bestellen, maar houdt in dat geval rekening met een langere levertijd. Wilt u nu zilver bestellen? Dan zijn de Australische Kangaroo munten een interessant alternatief. Deze zijn op het moment van schrijven direct uit voorraad leverbaar.

Voor sommige producten zijn de levertijden nog steeds onbekend, zoals voor de zilveren kilomunten van de Noah's Ark en Somalische olifant serie. Ook geldt een langere levertijd voor Umicore zilverbaren. Zodra we daar meer over weten zullen we dat in een volgende update aangeven. Voor alle overige producten kunt u de levertijden op de website aanhouden.

De productieproblemen bij munthuizen als gevolg van het coronavirus zijn grotendeels voorbij, maar door het grote aantal orders is er nog wel enige vertraging bij de uitlevering van bestellingen vanuit ons logistiek centrum. We brengen u per e-mail op de hoogte wanneer uw bestelling klaar is om te verzenden of af te halen.