• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €58.041 | Zilver: €709

1:00

De Maple Leaf-munten, uitgegeven door de Royal Canadian Mint, zijn wereldwijd bekend om hun tijdloze schoonheid, vakmanschap en hoge zuiverheid. Als u op zoek bent naar een waardevolle investering in edelmetalen, bieden de 1 troy ounce gouden Maple Leaf munten een uitstekende optie. Deze munt is een vertrouwde naam onder de beleggingsmunten. Via Holland Gold kunt u gemakkelijk de gouden maple leaf 1 troy ounce munt kopen. 

Van laag naar hoog sorteren

Iedere gouden maple leaf die wordt geproduceerd, is het resultaat van nauwgezette precisie en strikte kwaliteitscontroles. Deze gouden munt bevat geavanceerde beveiligingskenmerken en technologieën om de echtheid en integriteit te kunnen waarborgen. Beleggers kunnen kiezen uit verschillende gewichten en formaten, afhankelijk van hun individuele behoeften en budgetten. Deze diversiteit stelt beleggers in staat om hun portefeuilles op maat samen te stellen.

Het goud afkomstig van de Maple Leaf is verkregen uit bronnen die voldoen aan strikte en milieuvoorschriften. Ook is het goud uitsluitend afkomstig van leveranciers die verantwoorde mijnbouwpraktijken hanteren en heeft het munthuis certificeringen en erkenningen ontvangen voor hun inzet voor duurzaamheid. Eén van de certificeringen waaraan de gouden Maple leafs voldoen is de Chain-of-Custody-certificaat. Dit houdt in dat de toeleveringsketen voldoet bepaalde duurzaamheidsnormen.

Heeft u verder nog vragen over de gouden Maple Leaf? Wij helpen u graag om de juiste gouden munt te kopen.