• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €54,239 | Zilver: €663

1:00

Welkom bij Holland Gold, edelmetaalpartner van Madelon Vos

Sinds de komst van Corona en de ongekende overheidsmaatregelen is de vraag naar goud en zilver enorm toegenomen. De oplopende inflatiecijfers en schulden in combinatie met lage rente zorgen ervoor dat beleggers om zich heen kijken hoe zij hun vermogen het best kunnen beschermen. Deze geluiden komen dan ook overeen met de community van Madelon. Met trots kunnen wij daarom mededelen dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Madelon Vos. Hiermee zijn wij dan ook de eerste fysieke edelmetaal partner van Madelon. Op onze website kunt u een assortiment vinden van goudbarengouden muntenzilverbaren en zilveren munten aan. 

Kortingscode

Om de samenwerking samen met u te vieren krijgt u €25 korting op de eerste aankoop vanaf €1000 via de kortingscode: 'MADELON'. De kortingscode moet u toevoegen tijdens het afrekenen aan uw winkelmandje

Screenshot_2022-02-21_at_11.41.24

Goud en zilver in uw portfolio

Centrale banken vergroten de laatste jaren hun goudposities om hun burgers te beschermen in de huidige woelige financiële tijden. Zo heeft goud nog steeds een erg belangrijke rol binnen het geopolitieke en macro-economische landschap. Daarnaast wordt zilver in steeds meer industriële toepassingen gebruikt. Bekende analist Otavia Tavi Costa noemt zilver het meest ondergewaardeerde metaal op aarde

Beveiligde opslag

Edelmetalen vertegenwoordigen een zeer hoge waarde en zijn daarom gevoelig voor diefstal. Veel vermogende particulieren en zakelijke partijen kiezen daarom voor opslag van edelmetalen bij een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Holland Gold Safe biedt veilige en verzekerde opslag van fysiek goud, zilver, platina en palladium in Nederland, Zwitserland en Singapore. Onze locaties voldoen aan de allerhoogste internationale veiligheidseisen en wij zijn aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). 

Betaal nu ook met crypto 

Bij Holland Gold kunt u betalen met bitcoin en de grootste andere crypto's zoals ethereum, cardano en solana. Wij werken hiervoor samen met partner Coinify.

Wilt u met crypto betalen? Bel ons om uw bestelling door te geven of doe uw bestelling bij ons in de webshop, kies bij het afrekenen voor “bankoverschrijving” en bel ons vervolgens op 088-4688400. Wij sturen u een link met een QR code waarmee u de betaling in crypto kunt doen en de bestelling kunt afronden.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op!

 

Over Holland Gold

Aunexum Precious Metals Group omvat een groep van bedrijven, waaronder Holland Gold, die handelen in diverse edelmetaalproducten en diensten; van verzamelen, smelten & raffineren, in- en verkoop van beleggingsedelmetaal tot het faciliteren van beveiligde opslag. Alle bedrijven van Aunexum Precious Metals Group vormen een schakel in de bedrijfsketen. Klik hier of op onderstaande afbeelding voor de bedrijfsvideo.