0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lunar 2016 zilveren 10 kilo munt

Snel overzicht

De 10 kilo zilveren munt is geslagen door The Perth Mint naar aanleiding van het Chinese nieuwe jaar 2016 "het jaar van de aap". Deze zilveren munt is geslagen in 10 kilo (10.000 gram) en 99,9% puur zilver en wordt geleverd in een beschermende plastic muntcapsule.De zilveren Lunar is interessant voor investeerders en verzamelaars vanwege de beperkte muntoplage van slechts 150 stuks, hoge zuiverheid en uniek ontwerp.

€ 7.655,00
Tijdelijk niet leverbaar

Details

De zilveren Lunar aap munten worden geslagen door The Perth Mint in Australië. De munt is een wettig betaalmiddel in het land. Het design van de munt wordt elk jaar aangepast en is gebaseerd op de Chinese jaartelling. Net als alle andere munten van The Perth Mint is de Lunar Aap in verschillende formaten verkrijgbaar.

Muntoplage 10 kilo zilver Lunar Aap

De Perth Mint produceert de zilveren Lunar aap in een muntoplage tot 150 stuks 10 kilo munten. De productie zal ophouden wanneer de oplage volledig is verkocht of aan het einde van de serie komt.

Het design van de Lunar Aap

Op 10 februari 2015 startte het Chinese nieuwe jaar en volgens de Chinese kalender is dit het jaar van de geit. De jaarwisseling in China wordt traditioneel drie achtereenvolgende dagen gevierd. De Perth Mint geeft de Lunar munten traditiegetrouw elk jaar een nieuwe opdruk, gebaseerd op de twaalfjaarlijkse cyclus van de Chinese dierenriem.

Op de voorkant van de munt staat een afbeelding van Queen Eliazbeth ll. Op de achterkant van de munt staat een afbeelding van een geit die in de wei gras aan het eten is

Extra informatie

Land van herkomst Australië
Afmetingen Nee
Gewicht (gram) 10000.0000
Zuiverheid 999/1000
Producent Perth Mint
Oplage munt 150
Jaartal van munt 2016

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.