0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lunar 2015 zilveren 1 troy ounce munt Geit

Snel overzicht

De 1 troy ounce zilveren Lunar munt is geslagen door The Perth Mint naar aanleiding van het Chinese nieuwe jaar 2015 "het jaar van de geit". Deze zilveren munt is geslagen in één troy ounce (31,103 gram) en 99,9% puur zilver en wordt geleverd in een beschermende plastic muntcapsule.De zilveren Lunar is interessant voor investeerders en verzamelaars vanwege de beperkte muntoplage van slechts 300.000 stuks, hoge zuiverheid en uniek ontwerp.

€ 28,30
Tijdelijk niet leverbaar

Details

De zilveren Lunar Goat munten worden geslagen door The Perth Mint in Australië. De munt is een wettig betaalmiddel in het land van oorsprong en heeft een waarde van één Australische dollar. Het design van de munt wordt elk jaar aangepast en is gebaseerd op de Chinese jaartelling. Net als alle andere munten van The Perth Mint is de Lunar Goat in verschillende formaten verkrijgbaar.

Muntoplage 1oz zilver Lunar Goat

De Perth Mint produceert de zilveren Lunar geit in een muntoplage tot 300.000 stuks 1oz munten. De productie zal ophouden wanneer de oplage volledig is verkocht of aan het einde van de serie komt.

Het design van de Lunar Geit

Op 10 februari 2015 startte het Chinese nieuwe jaar en volgens de Chinese kalender is dit het jaar van de geit. De jaarwisseling in China wordt traditioneel drie achtereenvolgende dagen gevierd. De Perth Mint geeft de Lunar munten traditiegetrouw elk jaar een nieuwe opdruk, gebaseerd op de twaalfjaarlijkse cyclus van de Chinese dierenriem.

Op de voorkant van de munt staat een afbeelding van Queen Eliazbeth ll en de intrinsieke waarde van de munt één Australische dollar. Op de achterkant van de munt staat een afbeelding van een geit die in de wei gras aan het eten is

Extra informatie

Land van herkomst Australië
Afmetingen 45,10 mm x 2.6 mm
Gewicht (gram) 31.1030
Zuiverheid 999/1000
Producent Perth Mint
Oplage munt 300.000
Jaartal van munt 2015

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.