0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kookaburra 2016 zilveren 2 troy ounce munt

Snel overzicht

De 1 troy ounce Zilveren Kookaburra 2016 munt is vernoemd naar de grootste ijsvogel in de wereld. Het zilvergehalte van de Kookaburra is 999/1000 met een nominale waarde van $ 2 AUS. Hierdoor heeft de munt de status van een wettig betaalmiddel. Alle Kookaburra munten worden standaard geleverd in een harde plastic capsule.
€ 40,90
Tijdelijk niet leverbaar

Details

De zilveren Kookaburra is voor het uitgegeven in 1990 door het Australische Perth Mint in één troy ounce. Pas een jaar later zijn daar varianten in 2 troy ounce, 10 troy ounce en een kilogram aan toegevoegd. Jaarlijks wordt het design van de Kookaburra aangepast, mede daardoor is de munt ook erg populair bij verzamelaars.

Het design van de munt bestaat aan de ene zijde uit: het nieuwe 2016-ontwerp van de Kookaburra met de woorden "AUSTRALIAN KOOKABURRA", het desbetreffende jaar van uitgifte, volume en zuiverheid "2016 2 TROY OUNCE 999 SILVER". De andere zijde toont een portret van "Elizabeth II Australia", dat werd onderworpen aan kleine veranderingen door de tijd heen. Het portret wordt rondom omlijst met het opschrift "ELIZABETH II AUSTRALIA * 2 DOLLAR *". De rand van de Kookaburra is geribbeld zonder inscriptie.

Extra informatie

Land van herkomst Australië
Afmetingen 53.30 mm x 4.50 mm
Gewicht (gram) 62.2070
Zuiverheid 999/1000
Producent Perth Mint
Oplage munt Nee
Jaartal van munt Nee

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.