• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €58.041 | Zilver: €709

1:00

Actuele goudprijs per kilo in euro

Realtime Historisch koersverloop EUR USD Kilo Troy Ounce Gram
Goud Zilver Platina Palladium
81.84
(ratio: Kg Zilver per 1 Kg Goud)
/ KILO / TROY OUNCE / GRAM
Goud 58.040,77 61.883,75 1.805,27 1.924,80 58,04 61,88
Zilver 709,23 756,19 22,06 23,52 0,71 0,76
Platina 27.952,93 29.803,74 869,43 927,00 27,95 29,80
Palladium 36.999,18 39.448,96 1.150,80 1.227,00 37,00 39,45


Er wordt gedurende de hele dag gehandeld in edelmetaal op verschillende internationale beurzen. De meest actieve handel in edelmetaal vindt plaats in New York, London, Zürich, Tokyo, Sydney en Hong Kong. Bovenstaande grafiek toont de actuele goudprijs; de prijs van vandaag in euro's. In deze grafiek kunt u ook de laatste ontwikkeling, het verloop van de goudprijs, volgen.

Hoe komt de goudprijs/spotprijs tot stand? 

De goudprijs ofwel actuele goudkoers komt tot stand op de wereldmarkt. Hier komen kopers en verkopers van goud bij elkaar. De koper geeft een 'bied'-prijs af en de verkoper een 'laat'-prijs. De prijs tussen ‘bied’ en ‘laat’ noemt men middenkoers of spotprijs. Op deze manier vormt zich de goudkoers en de koers van andere edelmetalen. In de bovenstaande grafiek kunt u de laatste ontwikkelingen van de goudprijs volgen. De koers op de goudmarkt is continu in beweging en heeft direct invloed op de prijs van de gouden munten en goudbaren. 

Real-time goudkoers volgen  

Wilt u de huidige goudprijs volgen? Of wilt u weten hoe de goudkoers zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld? Op deze prijspagina ziet u de goudprijs, spotprijs, in euro’s, dollars, kilo's, troy ounces en per gram. De historische goudgrafiek laat de goudprijs van de afgelopen jaren zien. Alle producten bij Holland Gold zijn realtime gekoppeld aan de actuele prijzen. Wanneer u bij een bepaalde prijs interesse heeft in het aan- of verkopen van goud kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u verder bij het kopen en verkopen van uw edelmetaal. Wanneer u meer informatie wilt over de goudkoers, de zilverkoers en de prijsvorming van goud en zilver, dan kun u ook contact met ons opnemen. 

Bekijk hier de actuele prijzen van onze goudbarengouden muntenzilverbarenzilveren muntenplatinapalladium producten.

Uitleg grafiek van de goudprijs

In de bovenstaande goudgrafiek kunt u de goudprijs van vandaag, afgelopen week, laatste maand, het afgelopen jaar en de laatste 5 jaar bekijken. Door te navigeren in de grafiek kunt u van ieder moment de goudprijs zien en het verloop van de goudkoers in de door u gekozen periode. Onder de grafiek vindt u de goud/zilver-ratio. Deze ratio geeft aan hoeveel ounces of kilo’s zilver je nodig hebt om één ounce of kilo goud te kopen. Beleggers kunnen op basis van deze ratio bepalen of zilver ondergewaardeerd is ten opzichte van goud en vice versa. Heeft u een vraag over de goudprijs, de grafiek, de goud/zilver ratio of een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. 

Waarom Holland Gold?

Fysiek goud en zilver koopt en verkoopt u eenvoudig, veilig bij Holland Gold.  Het bedrijf is uitgegroeid tot de grootste spelers in de Nederlandse markt van edelmetaal. Beschermd vermogen binnen handbereik staat bij Holland Gold centraal. 

Daarnaast biedt Holland Gold beleggers verschillende andere voordelen. U koopt fysiek goud en fysiek zilver tegen de scherpste prijzen. Als het product op voorraad is, leveren wij uw bestelling binnen 24 tot 48 uur volledig verzekerd bij u thuis. Of u kiest voor de verzekerde opslag bij Holland Gold Safe. Ook fysiek goud of zilver wat u in eigen beheer bewaart, kunt u eenvoudig bij Holland Gold Safe opslaan. 

 

Welkom op de website van Holland Gold


U bent vanuit Goudstandaard.com naar Holland Gold doorverwezen, omdat wij per 2023 de activiteiten van Goudstandaard hebben ondergebracht in Holland Gold.

Meer informatie