Koala 2014 1 troy ounce zilveren munt

De zilveren Koala munten zijn afkomstig van The Perth Mint uit Australië. De zilveren Koala munten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De diameter van de 1 troy ounce Koala munt is 40.40 mm en is geslagen uit puur zilver (.999). Door de verschillende formaten is de Koala munt een unieke munt voor uw verzameling, maar ook geschikt als investering in fysiek zilver. De zilveren Kaola munt wordt elk jaar opnieuw voorzien van een uniek design.

€ 28,20
Tijdelijk niet leverbaar

De Koala munten zijn geslagen door The Perth Mint in Australië. De zilveren Koala munt heeft een diameter van 40.40 mm. De munt weegt 1 troy ounce en is geslagen in .999 puur zilver. Ieder jaar wordt het design van de Koala aangepast. Om deze reden is de Koala niet alleen populair onder investeerders in fysiek zilver, maar ook onder verzamelaars van zilveren munten.

Het design van zilveren Koala munten

Op de voorzijde van de Koala munt 2014 is een afbeelding van Koningin Elizabeth II afgebeeld. Op de achterzijde van de zilveren munt is een Koala afgebeeld. Naast de Koala staat de letter ‘P’ van The Perth Mint.

Investeren in 1 troy ounce zilveren Koala 2014

De 1 troy ounce Koala munt is in Europa een populaire zilveren beleggingsmunt. De zilveren Koala is een veel gekozen alternatief voor zilverbaren en zijn geliefd bij zowel verzamelaars als beleggers.

De 1 troy ounce worden geleverd in plastic muntcapsules. Deze muntcapsules zijn niet per definitie helemaal glanzend, ondanks dat ze direct vanuit de leverancier aan ons geleverd worden.

Meer informatie
Afmetingen 40.4 mm x 2.7 mm
Zuiverheid 999/1000
Oplage munt 334.900
Jaartal van munt 2014
Swiss opslag Nee