• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €58.041 | Zilver: €709

1:00

Klachtenprocedure

Inleiding

Wanneer u ontevreden bent over de afhandeling van uw opdracht kunt u onderstaande procedure te volgen.

Wij verzoeken u om contact met ons op te nemen, u kunt dit doen per post, telefoon of via de e-mail. Wij zullen vervolgens in goed overleg met u proberen om tot een acceptabele oplossing te komen.

Mocht u alsnog ontevreden zijn over de afhandeling van uw klacht, dan kunt u uw klacht per post indienen ter attentie van de directie van Hollandgold. Wij verzoeken u in uw brief duidelijk te vermelden wat er volgens u schortte aan de dienstverlening van Hollandgold en welke oplossing of compensatie u verwacht. U krijgt binnen zeven dagen een ontvangstbevestiging en binnen één maand zal uw klacht inhoudelijk worden behandeld en beantwoord.

Bent u ontevreden met de afhandeling van uw klacht?

Ben u ontevreden over de oplossing die hollandgold heeft voorgedragen of heeft u geen tijdige reactie gekregen? Dan kunt u uw klacht binnen drie maanden melden bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (www.kifid.nl). Op de website van de Kifid kunt u een klachtenformulier downloaden.

Kopie van uw klacht

Het is mogelijk om een kopie van uw klacht toe te sturen naar het meldpunt van de Financiële markten, de AFM. Aan de hand van uw klacht zal de AFM besluiten of ze Hollandgold gaan onderzoeken of de regels zijn overtreden. De AFM kan echter niet voor u bemiddelen of bepalen of de klacht gegrond is.

Tot slot

Uiteraard hopen wij dat u geen gebruik hoeft te maken van bovenstaande procedure. Mocht u toch een klacht hebben dan doen wij ons uiterste best om deze zo snel mogelijk voor u op te lossen. Ten slotte willen wij nog graag vermelden dat u met al uw aanmerkingen, complimenten en suggesties bij ons terecht kunt, want alleen op deze manier kunnen wij onze dienstverlening verbeteren en beter op uw wensen inspelen.