Zilver Verkopen

Zilver verkopen

Zilver verkopen kan een gunstige bezigheid zijn. Zilver behaalde de afgelopen vijf jaar een hoger rendement dan goud. Zilver is echter wel een meer speculatief metaal dan goud, enerzijds omdat het metaal door centrale banken niet wordt aangehouden als monetaire reserve, anderzijds omdat het ook voor verschillende industriële toepassingen wordt gebruikt. We hebben de afgelopen jaren gezien dat de zilverprijs veel volatieler is dan de goudprijs, zowel naar boven als naar beneden.

  Zilveren munten     Zilverbaren (LBMA-geaccrediteerd)
1 oz Wiener Philharmoniker 7% boven spot   1 oz   Zilver baren 3% onder spot
1 oz Maple Leaf 7% boven spot   100 g   Zilver baren 3% onder spot
1 oz American Eagle 7% boven spot   250 g   Zilver baren 3% onder spot
1 oz Kookaburra 7% boven spot   500 g   Zilver baren 3% onder spot
1 oz Koala 7% boven spot   1 kg   Zilver baren 3% onder spot
1 kg Kookaburra 7% boven spot   5 kg   Zilver baren 3% onder spot
1 kg Lunar 7% boven spot   10 kg   Zilver baren 3% onder spot
1 kg Koala 7% boven spot   15 kg   Zilver baren 3% onder spot
1 kg Zilveren Guldens 5% onder spot          
1 kg Zilveren Rijksdaalders 5% onder spot          
1 kg Zilveren Tientjes 5% onder spot          
Spot, is de prijs op basis van de koers    Spot, is de prijs op basis van de koers 

Zilver verkopen gaat per troy ounce. De prijs van zilver wordt op de internationale markt uitgedrukt in troy ounce per Amerikaanse dollars. Eén troy ounce weegt net iets meer dan 31.1 gram. Bij Hollandgold is de zilverprijs ook per kilo te zien, om het berekenen van de prijs eenvoudiger te maken wanneer u zilver wilt kopen of verkopen.

Prijs berekenen bij het verkopen van zilver

Wilt u zilver verkopen, dan wilt u natuurlijk ook weten welk bedrag wij voor uw zilver kunnen bieden. Dit bedrag is sterk afhankelijk van de zilverkoers. Zilver en de zilverkoers kennen een spotprijs. De spotprijs is niet de prijs waarvoor u het edelmetaal fysiek kunt kopen. Dit is de beurskoers die tot stand komt op de markt door vraag en aanbod.

De ontwikkeling van de zilverkoers houdt u bij Hollandgold eenvoudig in de gaten. Zilver verkopen wordt zo erg gemakkelijk. Wanneer u graag uw zilver wil verkopen aan Hollandgold kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Op basis hiervan maakt u zelf de beslissing of u uw zilver wilt verkopen.

Zilver verkopen aan Hollandgold

Heeft u eerder zilveren munten of zilverbaren bij Hollandgold gekocht? Dan garandeert Hollandgold u de terugkoop van alle zilveren munten of zilverbaren. Wij bieden u hiervoor de beste prijs. Heeft u edelmetaal elders gekocht, dan kunt u ook uw zilver verkopen aan Hollandgold.

Voor een vrijblijvende offerte komen wij graag met u in contact. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar tot 22:00 uur. Voor een bezoek aan ons kantoor maken wij graag een afspraak met u. Neem contact op via het emailadres info@hollandgold.nl of telefoonnummer +31(0)88 4688 400

Goud en zilver verkopen

Contactgegevens

* Verplichte velden