Goud Verkopen

Goud verkopen

Bij Hollandgold kunt u ook uw goud verkopen. Via onze webshop kunt u veilig, snel en eenvoudig goud verkopen kopen in de vorm van internationale beleggingsmunten en baren. Betrouwbaar, discreet en veilig zijn de kernwaarden waar wij voor staan.

U kunt ook altijd goud verkopen dat u eerder heeft aangekocht. Hollandgold.nl garandeert u de terugkoop van alle gouden en zilveren munten en baren die u bij ons heeft aangekocht. Wij bieden u de beste prijs ook als u de edelmetalen niet bij ons gekocht heeft.

  Gouden munten     Goudbaren (Umicore/Heraeus)
1 oz Krugerrand op spot   5 g   Goud baren 1,5% onder spot
1 oz Maple Leaf op spot   10 g   Goud baren 1.5% onder spot
1 oz Nugget/Kangaroo op spot   20 g   Goud baren 1.5% onder spot
1 oz Wiener Philharmoniker op spot   1 oz   Goud baren 1.5% onder spot
1 oz American Eagle op spot   50 g   Goud baren 1.5% onder spot
1 oz Buffalo op spot   100 g   Goud baren 1.5% onder spot
1 oz China Panda op spot   250 g   Goud baren 1.5% onder spot
  Gouden Tientje 2% onder spot    500 g   Goud baren 1.5% onder spot
  1000 g   Goud baren 1.5% onder spot

Gouden munten en goudbaren verkopen

Bij Hollandgold kunt u verschillende soorten goud verkopen, zoals gouden munten en goudbaren. Mogelijk heeft u eerder gouden munten of baren gekocht die u nu wilt verkopen? Dan bent u bij Hollandgold aan het juiste adres. Behalve goud kunt uw ook zilver verkopen bij Hollandgold. U kunt bij ons bijvoorbeeld zilveren munten en zilverbaren verkopen.

Goud verkopen bij Hollandgold gaat snel en eenvoudig. Wij staan bij het verkopen van goud garant voor een excellente service.

Goud verkopen tegen actuele goudprijzen

U wilt natuurlijk uw goud verkopen tegen een scherpe prijs. Bij Hollandgold kunt u altijd goud verkopen tegen actuele prijzen, vanwege een geautomatiseerde koppeling met de goud- en zilverkoers. Goud wordt op de internationale markt uitgedrukt in troy ounce. Zo'n troy ounce is iets meer dan 31.1 gram. Omdat dat wat lastig rekent, gebruiken wij bij Hollandgold ook gewoon de kilo als eenheid wanneer we goud verkopen.

In ons actuele koersoverzicht kunt u de goudprijs of zilverprijs in de gaten houden. Goud verkopen wordt zo erg eenvoudig. U kunt zelf de koers in de gaten houden. Vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw gouden voorwerpen en zo weet u direct waar u aan toe bent.

Vrijblijvende offerte voor goud verkopen

Voor de verkoop van uw goud en zilver of voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze inkoopafdeling voor het inplannen van een afspraak. Direct na analyse en een overeenkomst van prijs maken wij het geld per bank aan u over. Neem contact op via het emailadres info@hollandgold.nl of telefoonnummer +31(0)88 4688 400

Goud en zilver verkopen

Contactgegevens

* Verplichte velden