0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Queens Beast Griffin 2017 1 troy ounce gouden munt

  • Queens Beast Griffin 2017 1 troy ounce gouden munt Queens Beast Griffin 2017 1 troy ounce gouden munt
  • Queens Beast Griffin 2017 1 troy ounce gouden munt Queens Beast Griffin 2017 1 troy ounce gouden munt

Snel overzicht

Deze prachtige 1 troy ounce gouden Queens Beast Griffin munt is de tweede uit de 10 serie van de Queen's Beasts munten. Op de achterkant van de munt staat een Griffin in een beschermende houding om het privé-zegel van Edward III heen en op de achterkant staat Koningin Elizabeth II.
€ 1.133,00
Levertijd 1 à 2 weken

Details

Algemene informatie

Deze schitterende 1 troy ounce gouden Queens Beast munt uit 2017 is afkomstig uit het Engelse munthuis The Royal Mint. De Queens Beast serie introduceert een nieuwe reeks gouden munten met het thema van de heldhaftige beelden (beesten) die wachtstonden bij de kroning van hare majesteit de koningin Elizabeth II.

De serie bestaat uit de onderstaande munten:
1. The Lion of England,
2. The Griffin of Edward III,
3. The Falcon of The Plantagenets,
4. The Black Bull of Clarence,
5. The Yale of Beaufort,
6. The White Lion of Mortimer,
7. The White Greyhound of Richmond,
8. The Red Dragon of Wales,
9. The Unicorn of Scotland,
10. The White Horse of Hanover.

Ontwerp

Op de voorzijde van de munt is de koningin neergezet met symbolen van koninklijke afkomst om gekroond te worden. Op deze zelfde zijde staat ook de nominale waarde van 100 pond. Op de achterzijde is de griffioen, gryphon of griffon te zien. Een mythisch schepsel met het lichaam, staart en achterpoten van een leeuw. Het hoofd, vleugels en voorpoten zijn afkomstig van een adelaar. De griffon is het ideale wezen om op wacht te hebben staan. De griffon was nauw verbonden met Edward III, de griffon houdt dan ook het privé-zegel van Edward III vast. Het schild toont de ronde toren van Windsor Castle, hieromheen staan eikentakken.

Extra informatie

Land van herkomst Verenigde Koninkrijken
Afmetingen 32.69 mm x 2.79 mm
Gewicht (gram) 31.1000
Zuiverheid 999.9/1.000
Producent The Royal Mint
Oplage munt Nee
Jaartal van munt 2017

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.