0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

1 troy ounce gouden Britannia munt

Snel overzicht

Sinds 1977 wordt de 1 troy ounce gouden Britannia munt uitgegeven door de Royal Munt van het Verenigd Koninkrijk. De gouden Britannia munt is geslagen in een troy ounce puur goud (31,1035 gram) met een nominale waarde van £ 100 en met een zuiverheid van .999 (99,9% zilver).
€ 1.142,00
Levertijd 1 à 2 weken

Details

Op de voorzijde van de munt wordt elk nieuw jaar een variatie op de afbeelding van Lady Britannia geslagen. Rondom deze afbeelding staat de tekst ‘’Brittania One Ounce Fine Silver 'jaartal'. Lady Britannia is het symbool van het Verenigd Koninkrijk. Op de achterzijde van de munt is een afbeelding van Koningin Elizabeth II weergegeven met de tekst ‘’Elizabeth II DG REG FID DEF 2 Pounds’’. Het randschrift van de munt is geribbeld zonder tekst en niet voorzien van tekst.

Extra informatie

Land van herkomst Verenigde Koninkrijken
Afmetingen Ø 32.69 mm x 2.79 mm
Gewicht (gram) 31.1030
Zuiverheid 999 / 1000
Producent Nee
Oplage munt Nee
Jaartal van munt 2017

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.