• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €58.041 | Zilver: €709

1:00

Umicore 1 kilogram goudbaar

De grootste baren van Umicore zijn een goede manier om LBMA-geaccrediteerd goud aan te schaffen tegen een zo laag mogelijke premium. Dit omdat bij de grotere goudbaren de productiekosten in verhouding veel lager zijn dan bij de kleinste baren. Dit maakt deze baren een interessante keuze voor beleggers.

Indien u op termijn de goudbaren van Umicore weer wenst te verkopen kunnen wij deze baren middels onze terugkoopgarantie ook van u terugkopen. Wij kunnen u 98,5% van de op dat moment geldende goudprijs bieden voor deze goudbaren.


€ 58.882,36

Betaalmogelijkheden

Levertijd ongeveer 4 weken

Deze goudbaren zijn gemarkeerd met het officiële "Umicore Feingold 999.9" (24-karaats) keurmerk en zijn afkomstig uit België, van de producent Umicore. Deze producent bestaat al sinds 1800, is sinds 1930 LBMA-geaccrediteerd (London Bullion Market Association) en staat sindsdien op de 'Good Delivery List'. Dit heeft als gevolg dat de goudbaren van Umicore wereldwijd zonder verdere analyse kunnen worden verhandeld. De baren worden nieuw geproduceerd en geleverd in een gesealde verpakking met certificaat.

De standaard baren van Umicore, ook wel 'Minted' baren, worden tot de 100 gram geslagen. Indien bij de baar 'Casted' ofwel gegoten staat vermeld betekent dit dat de baar is geproduceerd door het gieten van het goud in een mal. Alle baren boven de 100 gram zijn enkel leverbaar in de 'Casted' vorm. Het verschil tussen de casted en minted baren is louter de productiemethode. Voor de waarde maakt dit geen verschil, zowel bij aankoop als verkoop.

Meer informatie
Fijn gewicht1000 Gram
Afmetingen107 mm x 44 mm x 13 mm
Zuiverheid / Gehalte999,9/1000 - 24 Karaat
ConditieNieuw
Land van herkomstBelgië
ProducentUmicore
VerpakkingZachtplastic
CertificaatJa, LBMA geaccrediteerd
Belasting (BTW)Vrijgesteld van BTW
Verzekerde zending mogelijkJa, op locatie naar keuze
Ophalen mogelijkJa, in Alkmaar of Rotterdam
Opslag mogelijkJa, Nederland
 

Welkom op de website van Holland Gold


U bent vanuit Goudstandaard.com naar Holland Gold doorverwezen, omdat wij per 2023 de activiteiten van Goudstandaard hebben ondergebracht in Holland Gold.

Meer informatie