Ticket

Holland Gold presenteert: Edin Mujagic

Edin Mujagic is macro-econoom en vertelt ons onder andere over schuldenlast, inflatie en het monetaire systeem.

Wanneer? Donderdag 21 juni, aanvang 20:00 uur (ontvangst vanaf 19:30 uur), AFAS station Alkmaar, Entree: € 10,- per persoon

Iedere reservering ontvangt gratis het nieuwste boek van Edin Mujagic: "Boeiend en geboeid" ter waarde van € 25,-

Klik hier voor een routebeschrijving naar het AFAS station in Alkmaar.

Wij werken met een gastenlijst, bij ontvangst in de zaal zult u gevraagd worden naar uw naam.

€ 10,00
Tijdelijk niet leverbaar

Over Edin Mujagic

Edin Mujagic is een onafhankelijke macro-econoom, spreker en publicist, zijn laatste boek gaat over de Nederlandse monetaire geschiedenis (www.monetairegeschiedenis.nl). Hij studeerde macro-economie aan de Universiteit van Tilburg, waar hij zich ging specialiseren in het beleid van de centrale banken: een saai onderwerp voor de buitenwereld…tot 2009 dat is! Hij is lid (het jongste ooit) van de Monetaire Kring, een discussieforum bestaande uit hoogste ambtenaren bij de centrale bank, het Ministerie van Financiën, hoogleraren economie en senior managers bij pensioenfondsen, banken en andere financiële instellingen. Artikelen van zijn hand zijn verschenen in kranten in ruim 20 landen wereldwijd.

Edin is geboren in wat vroeger Joegoslavië heette en is als een 15-jarige vluchteling in de herfst van 1992 naar Nederland gekomen. Hij is een van de weinige, sommigen zouden zeggen de enige, Nederlandse economen die aan den lijve zaken waarover hij schrijft, ervaren heeft, zoals het (gevaar van het) uiteenvallen van een (munt)unie, internationale samenwerking, hoge inflatie, hyperinflatie, nationalisme, socialisme, fascisme (hij moest niet zo lang geleden op straat lopen met de moderne versie van de Gele Jodenster), oorlog of een vluchteling zijn, om maar wat te noemen. Dit stelt hem in staat op een unieke manier te schrijven over hot topics van de dag en om allerlei voorstellen en maatregelen hoe de huidige crisis te lijf te gaan, op hun ware waarde te beoordelen.

Meer informatie
Land van herkomst n.v.t.
Afmetingen n.v.t.
Zuiverheid n.v.t.
Oplage munt n.v.t.
Jaartal van munt n.v.t.