Ticket seminar Edin Mujagic

Seminar Edin Mujagic

Aunexum Precious Metals Group, waar Holland Gold onderdeel van is, organiseert een seminar met monetair econoom en publicist Edin Mujagic. Dit seminar valt samen met de 'Week van het Geld' en staat dan ook in het teken van het geldsysteem. Mujagic zal u bijpraten over de huidige ontwikkelingen in het monetaire systeem en zal deze discussie vanuit een historisch perspectief belichten.

Volgens Mujagic staan we aan de vooravond van een nieuw monetair tijdperk. Als dat inderdaad het geval is, dan zal dat ook impact zal hebben op de geopolitieke machtsverhoudingen in de wereld. Ook zal hij daarbij toelichten welke gevolgen dit kan hebben voor de prijzen van edelmetalen.

Deelnemers aan dit seminar krijgen een exemplaar van een nieuwe bundel getiteld 'Gezond verstand in het centrale bankenland' mee. Deze bundel bevat een selectie van columns en opiniestukken van Edin Mujagic.

Praktische informatie

Datum: donderdag 28 maart 2019
Tijdstip: Inloop vanaf 19:30 uur, start om 20:00 uur
Locatie: AFAS Stadion Alkmaar (routebeschrijving)
Entree: €10 p.p. (inclusief bundel van Edin Mujagic)
€ 10,00
37 stuk(s) voorradig,meer stuks bestellen van dit product is helaas niet mogelijk.

Over Edin Mujagic

Edin Mujagic is een onafhankelijke macro-econoom, spreker en publicist, zijn laatste boek gaat over de Nederlandse monetaire geschiedenis (www.monetairegeschiedenis.nl). Hij studeerde macro-economie aan de Universiteit van Tilburg, waar hij zich ging specialiseren in het beleid van de centrale banken: een saai onderwerp voor de buitenwereld…tot 2009 dat is! Hij is lid (het jongste ooit) van de Monetaire Kring, een discussieforum bestaande uit hoogste ambtenaren bij de centrale bank, het Ministerie van Financiën, hoogleraren economie en senior managers bij pensioenfondsen, banken en andere financiële instellingen. Artikelen van zijn hand zijn verschenen in kranten in ruim 20 landen wereldwijd.

Edin is geboren in wat vroeger Joegoslavië heette en is als een 15-jarige vluchteling in de herfst van 1992 naar Nederland gekomen. Hij is een van de weinige, sommigen zouden zeggen de enige, Nederlandse economen die aan den lijve zaken waarover hij schrijft, ervaren heeft, zoals het (gevaar van het) uiteenvallen van een (munt)unie, internationale samenwerking, hoge inflatie, hyperinflatie, nationalisme, socialisme, fascisme (hij moest niet zo lang geleden op straat lopen met de moderne versie van de Gele Jodenster), oorlog of een vluchteling zijn, om maar wat te noemen. Dit stelt hem in staat op een unieke manier te schrijven over hot topics van de dag en om allerlei voorstellen en maatregelen hoe de huidige crisis te lijf te gaan, op hun ware waarde te beoordelen.

Meer informatie
Afmetingen n.v.t.
Zuiverheid n.v.t.
Oplage munt n.v.t.
Jaartal van munt n.v.t.
Swiss opslag Nee