0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

DVD documentaire End of the Road

  • DVD documentaire End of the Road DVD documentaire End of the Road

Snel overzicht

"End of the Road" is een documentaire film over de wereldwijde financiële ineenstorting. In een onderhoudende en makkelijk te volgen stijl vertelt de film hoe de huidige problematische situatie is ontstaan in de periode vanaf de Tweede Wereldoorlog tot aan de mogelijke toekomst die ons te wachten staat.


Enkele wereldberoemde topeconomen delen het verborgen verhaal achter het wanbeleid in de globale financiële sector en geven inzicht in hoe slecht beleid en een gebrekkig monetair systeem leidt tot een catastrofe. Zij delen bovendien hun eigen persoonlijke adviezen over hoe de gemiddelde persoon zich het beste kan voorbereiden op de toekomst.
€ 19,50
Tijdelijk niet leverbaar

Details

Wall Street wordt bezet en Europa dreigt in elkaar te storten. Over de hele wereld worden mensen geteisterd door angst en woede. Een vraag die op ieders lippen brandt; Is de financiële crisis voorbij of worden we geleid naar een economische ramp?

‘End of the road’ voegt de visie van elf invloedrijke commentatoren (Peter Schiff, Eric Sprott, James Turk, Bill Murphy, Alasdair Macleod, Jim Puplava, G Edward Griffin, Mike Maloney, James G Rickards, Adam Fergusson, Dimitri Speck), zodat er een beeld van de financiële toekomst van de wereld wordt geschetst.

Extra informatie

Land van herkomst Nederland
Afmetingen DVD
Gewicht (gram) 0.0000
Zuiverheid -
Producent 100th monkey films
Oplage munt Nee
Jaartal van munt Nee

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.

Klanten keken ook naar