DVD documentaire End of the Road

"End of the Road" is een documentaire film over de wereldwijde financiële ineenstorting. In een onderhoudende en makkelijk te volgen stijl vertelt de film hoe de huidige problematische situatie is ontstaan in de periode vanaf de Tweede Wereldoorlog tot aan de mogelijke toekomst die ons te wachten staat.
Enkele wereldberoemde topeconomen delen het verborgen verhaal achter het wanbeleid in de globale financiële sector en geven inzicht in hoe slecht beleid en een gebrekkig monetair systeem leidt tot een catastrofe. Zij delen bovendien hun eigen persoonlijke adviezen over hoe de gemiddelde persoon zich het beste kan voorbereiden op de toekomst.
€ 19,50
Tijdelijk niet leverbaar

Wall Street wordt bezet en Europa dreigt in elkaar te storten. Over de hele wereld worden mensen geteisterd door angst en woede. Een vraag die op ieders lippen brandt; Is de financiële crisis voorbij of worden we geleid naar een economische ramp?

‘End of the road’ voegt de visie van elf invloedrijke commentatoren (Peter Schiff, Eric Sprott, James Turk, Bill Murphy, Alasdair Macleod, Jim Puplava, G Edward Griffin, Mike Maloney, James G Rickards, Adam Fergusson, Dimitri Speck), zodat er een beeld van de financiële toekomst van de wereld wordt geschetst.

Meer informatie
Land van herkomst Nederland
Afmetingen DVD
Zuiverheid -
Oplage munt Nee
Jaartal van munt Nee
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!