• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €58.041 | Zilver: €709

1:00

C.Hafner

 

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en gerenommeerde leverancier van goudbaren, hoeft u niet verder te zoeken. Met meer dan 170 jaar ervaring in de sector biedt C.Hafner goudbaren van uitstekende kwaliteit waarmee beleggers kunnen profiteren van de stabiliteit en waarde van goud. Bij Holland Gold koopt u eenvoudig C.Hafner goudbaren inclusief certificaat. 

 

Van laag naar hoog sorteren

Hoogwaardige Goudbaren:

C.Hafner goudbaren zijn LBMA gecertificeerd, waarmee de baren wereldwijd goed verhandelbaar zijn. Ieder product is voorzien van de essentiële eigenschappen en beveiligingskenmerken, waaronder serienummers, om de authenticiteit en traceerbaarheid te waarborgen. Met de goudbaren van C.Hafner investeert u in goud van de hoogste kwaliteit. Van de C.Hafner-goudbaren zijn de volgende producten en gewichten beschikbaar:

Kwaliteit en Duurzaamheid:

Het Duitse C.Hafner heeft een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf hanteert milieuvriendelijke productieprocessen, waarbij de grondstoffen op een verantwoorde manier worden verkregen.