• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €59.125 | Zilver: €685

1:00

Welkom bij Holland Gold, edelmetaalpartner van BTC Direct

Sinds de komst van Corona en de ongekende overheidsmaatregelen is de vraag naar bitcoin, goud en zilver enorm toegenomen. De oplopende inflatiecijfers en schulden in combinatie met lage rente zorgen ervoor dat beleggers om zich heen kijken hoe zij hun vermogen het best kunnen beschermen. Waar edelmetalen al millennia hun waarde hebben bewezen, merken wij dat bitcoin ook een steeds belangrijkere rol begint te spelen in de beleggingsportfolio. 

Wij vinden het belangrijk om de mogelijkheid van spreiding aan te bieden en zijn daarom een samenwerking aangegaan met BTC Direct. Dit om u de kans te bieden uzelf te beschermen tegen de economische ontwikkelingen en voor de zekerheid van morgen. Net als BTC Direct staat bij ons persoonlijke service ook op de eerste plaats.

Goud en zilver in uw portfolio

Centrale banken vergroten de laatste jaren hun goudposities om hun burgers te beschermen in de huidige woelige financiële tijden. Zo heeft goud nog steeds een erg belangrijke rol binnen het geopolitieke en macro-economische landschap. Daarnaast wordt zilver in steeds meer industriële toepassingen gebruikt. Bekende analist Otavia Tavi Costa noemt zilver het meest ondergewaardeerde metaal op aarde

25 euro korting bij uw eerste aankopen

Speciaal voor BTC Direct klanten geven wij nu tijdelijk 25 euro korting op uw eerste edelmetaal aankoop bij Holland Gold. Gebruik de kortingscode BTCDIRECT als u bij ons afrekent in de webshop. Deze actie eindigt op 24 december 17:00. Het minimum aankoopbedrag bedraagt €1.000,-.

Bekijk hier onze goudproducten en hier onze zilveren munten. Wij bezorgen de bestelling bij u thuis maar u kunt ook kiezen voor opslag in onze kluizen. Meer informatie over onze verzekerde opslag vindt u hier

Betaal nu ook met crypto

Bij Holland Gold kunt u betalen met bitcoin en de grootste andere crypto's zoals ethereum, cardano en solana. Wij werken hiervoor samen met partner Coinify.

Wilt u met crypto betalen? Bel ons om uw bestelling door te geven of doe uw bestelling bij ons in de webshop, kies bij het afrekenen voor “bankoverschrijving” en bel ons vervolgens op 088-4688400. Wij sturen u een link met een QR code waarmee u de betaling in crypto kunt doen en de bestelling kunt afronden.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op!

rtlz_nieuwsbrief