• Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • AFM vergunning
  • Verzekerde en discrete levering

Actuele koersen (kg): Goud: €58.041 | Zilver: €709

1:00

Anoniem kopen

Het is mogelijk om bij Holland Gold een aankoop te doen zonder dat uw persoonsgegevens op de factuur staan. Op uw factuur staat dan ''Balie Verkoop''. U kunt de bestelling betalen via bankoverschrijving, pinnen of een contante betaling. Vanwege de anonimiteit kiezen klanten vaak voor contante betaling. Let op: om een bestelling te kunnen afhalen dient u zich te kunnen identificeren met een geldig identiteitsbewijs bij het betreden van het kantoor van Holland Gold. Deze gegevens worden niet gekoppeld aan de bestelling en niet digitaal opgeslagen.

Hoe doet u een anonieme aankoop

Op het moment dat u weet welke producten u wenst te bestellen, kunt u uitsluitend telefonisch een bestelling doorgeven aan onze klantenservice. Bij het bestellen wordt de prijs bepaald ofwel vastgezet. De koopovereenkomst is bindend. Wannneer u voorradige producten bestelt, versturen wij vervolgens de producten vanuit het logaitiek centrum naar de gewenste afhaallocatie (Alkmaar of Rotterdam). Indien u producten bestelt die op het moment van bestellen niet op voorraad zijn, vragen wij om een aanbetaling (contant, pin of bank) van 50% van het orderbedrag, waarvoor direct een afspraak wordt gemaakt.

Wanneer uw bestelling op de kantoorlocatie is gearriveerd, bellen wij u voor het maken van de afhaalafspraak. Op het moment van afhalen betaalt u en krijgt u de bestelde producten direct mee. Wij vragen u om een geldig identificatiebewijs, uw ordernummer en het te betalen bedrag mee te nemen. Denk aan het verhogen van uw pinlimiet, indien u ter plaatse wilt pinnen.

Mogelijkheden voor een anonieme aankoop

U kunt contant edelmetaal aankopen tot EUR 10.000 per transactie. U mag per periode van 30 dagen één contanttransactie doen. Let op voor anonieme aankopen worden altijd 25 euro afhaalkosten in rekening worden gebracht. 

Wanneer het aankoopbedrag van een "Balie Verkoop" hoger is dan EUR 10.000, vragen wij om uw legitimatiebewijs, adres- en contactgegevens. Wij zijn verplicht transacties van echtelieden bij elkaar op te tellen daar zij afkomstig zijn uit hetzelfde vermogen. Ook bij contanttransacties in de periode van een maand worden de bedragen bij elkaar opgeteld. Voorgenoemde transacties worden ook wel samengestelde transacties genoemd.