African Rwanda 2014 1 troy ounce zilveren munt

De 1 troy ounce Rwanda Antiloop maakt deel uit van de African Wildlife serie die in 2008 werd geïntroduceerd op de markt in opdracht van de Republiek Rwanda

€ 48,10
Tijdelijk niet leverbaar

De 1 troy ounce Rwanda Antiloop maakt deel uit van de African Wildlife serie die in 2008 werd geïntroduceerd op de markt in opdracht van de Republiek Rwanda. De serie is gemaakt naar aanleiding van de adembenemende natuur van Rwanda. Elk jaar staat er een ander dier in de spotlights, in 2014 is dit de antiloop.

Op de munt zelf is het land Rwanda afgebeeld. Onder het land staan twee antilopen, ook wel impala’s genoemd. Tegen de rand van de munt staat het jaartal en de zuiverheidsgehalte van .999 fijnheid van het zilver. Aan de andere zijde van de munt is het schild van Rwanda weergegeven. Ook staat hier de nominale waarde van de munt vermeld, deze is 50 francs.

De zilveren Rwanda antiloop wordt geslagen door de Mayer Mint. De Rwanda Antiloop heeft een fijnheid van 99,9% hiermee behoort het tot de zuiverste beleggingsmunten van de wereld.

Meer informatie
Afmetingen 40 mm x 2.9 mm
Zuiverheid 999/1000
Jaartal van munt 2014
Swiss opslag Nee