Veilige en verzekerde opslag van uw edelmetaal in Nederland en Zwitserland

Bij Holland Gold koopt u fysiek edelmetaal net zo eenvoudig als een boek bij Bol.com: vandaag besteld, morgen in huis. Edelmetaal is hét toevluchtsoord voor het behoud van koopkracht en vermogen in tijden van financiële onrust. Holland Gold biedt directe verzekerde levering van alle edelmetalen. Daarnaast faciliteert zij verzekerde opslagmogelijkheden in Nederland en Zwitserland. 

Goud kopen en zilver kopen voor de laagste prijs

Bij Holland Gold kunt u goud kopen en zilver kopen tegen zeer concurrerende prijzen op een betrouwbare en discrete manier via onze webshop. Holland Gold is leverancier van LBMA-gecertificeerde goud- en zilverbaren en internationale beleggingsmunten. Onze prijzen worden elke vijf minuten automatisch aangepast aan de actuele zilverkoers en goudkoers.

Waarom edelmetaal?

 • Inflatie: De ECB drukt per maand 60 miljard euro bij en streeft naar 2% inflatie. Goud is niet bij te drukken
 • Spreiding: naast aandelen, vastgoed en obligaties
 • Crisis: al 6000 jaar een veilige haven tijdens allerlei soorten crises

Waarom Holland Gold?

   • Meer dan 10.000 tevreden klanten 
   • AFM vergunning
   • Discrete en verzekerde bezorging bij u thuis of opslag via AunexumSafe 

Wie zijn wij?

Holland Gold streeft naar de hoogste klanttevredenheid. We proberen het elke dag weer een beetje beter te doen. Persoonlijke aandacht, een goede bereikbaarheid en de mogelijkheid om uw bestelling persoonlijk op te halen zijn een aantal van onze speerpunten. Als u bestelt –en zeker de eerste keer- heeft u wellicht enkele vragen. Wij zijn zowel telefonisch als per email bereikbaar voor informatie over het kopen van edelmetaal. Onze ervaren accountmanagers begeleiden u graag met de aankoop. Ook bent u bij ons welkom voor een persoonlijk gesprek. Holland Gold is een onderdeel van Aunexum Precious Metals Group.