0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

1000 gram Zilvergranulaat

  • Zilvergranulaat Zilvergranulaat
  • Zilvergranulaat Zilvergranulaat

Snel overzicht

Zilvergranulaat is de meest zuivere vorm van zilver en wordt veelal gebruikt als basis voor de productie van baren, munten en sieraden. Het granulaat bestaat uit puur zilver en vertoont de hoogst mogelijke dichtheid en 99.99% zuiverheid. Het zilvergranulaat wordt geleverd in gesealde plastic bussen met exact 1000 gram fijnzilver korrels.

€ 552,50
Levertijd 1 à 2 weken

Details

Productie

Zilvergranulaat is het eindproduct van de edelmetaalraffinaderij waarbij vloeibaar zilver wordt gefiltreerd en uitgegoten in koud water. Het vloeibaar zilver wordt vast en vormt zilveren deeltjes van verschillende grootte, van kleine zilvernuggets tot zeer kleine korrels zilver. Deze zilverkorrels worden geleverd aan edelmetaal handelaren, juweliers, zilversmeden en andere zilver verwerkende industrieën.

Serieus alternatief voor munten of baren? 

Voor particuliere beleggers in edelmetalen kan het de moeite waard zijn om te investeren in zilvergranulaat. In vergelijking met munten en baren is onbewerkt zilver in de vorm van zilvergranulaat zeer gunstig. U bespaart namelijk op de productiekosten en premiums die u voor baren en munten wel betaalt. Daarentegen is de verhandelbaarheid van het granulaat minder groot dan bij baren en munten. Uiteraard bieden wij op granulaat onze terugkoopgarantie. 

BTW op zilvergranulaat

De verkoop van zilver-grenailles (granulaat) wordt belast met 21% BTW voor particulieren. Voor zakelijke verkoop en levering aan bedrijven is de BTW-verleggingsregeling van toepassing. 

Extra informatie

Land van herkomst Nederland
Afmetingen -
Gewicht (gram) 1000.0000
Zuiverheid 999.9
Producent Umicore
Oplage munt Nee
Jaartal van munt N.v.t

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.