0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

1 troy ounce zilveren Lunar 2011

Snel overzicht

Year of the Rabbit'-editie, de zilveren munt Lunar 2011, wordt geslagen in 1 ounce puur zilver met een zuiverheid van 99,9%. Deze Perth Mint gouden beleggingsmunt is uitgevoerd met de afbeelding van een konijn en het Chinese teken hiervoor. 1 ounce munt wordt geleverd in een bijbehorende plastic capsule, hierdoor blijft de munt in een goede conditie.
€ 27,60
Levertijd 1 à 2 weken

Details

Het jaar 2011 is in de Chinese jaartelling het jaar van de Konijn. Het unieke design van de Lunar munt wordt jaarlijks gewijzigd naar de Chinese jaartelling. Dit symbool is door de jaren/eeuwen heen van kat veranderd naar konijn, dit kwam door een verkeerde interpretatie van de uitspraak. Dit is ook strijdig met het verhaal over het ontstaan van de Chinese dierenriem: de kat kwam door toedoen van de rat te laat om een jaar na zich vernoemd te krijgen. Het konijn is in de Chinese dierenriem één van de twaalf mythische schepsel. Het Chinese jaar van het konijn is: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 en 2011. Wij doen onze uiterste best om de aangeboden special editions enkel aan te bieden als deze ook leverbaar zijn. Echter moeten we hier een enkel voorbehoud maken. Mocht het niet leverbaar zijn nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Extra informatie

Land van herkomst Australië
Afmetingen 45.1 mm x 2.6 mm
Gewicht (gram) 31.1000
Zuiverheid Nee
Producent Nee
Oplage munt 300.000
Jaartal van munt 2011

Er zijn drie manieren om u bestelling te ontvangen.

1. Verzekerde levering via Mikropakket

Wanneer u er voor kiest om u bestelling verzekerd te laten verzenden via Mikropakket is u bestelling volledig verzekerd tijdens het vervoer. Een dag voordat u bestelling verzonden kan worden sturen wij een mail zodat u weet dat de verzending klaar staat. Mocht u de desbetreffende dag niet aanwezig zijn op het door u aangeven adres kunt u dit aan ons melden dan zorgen wij ervoor dat de verzending een andere dag wordt verzonden. De kosten voor de verzekerde verzending bedragen €15.00

2. Privé chauffeur

Wanneer u kiest om de bestelling met een privé chauffeur te laten verzenden is u verzending volledig verzekerd tijdens het vervoer. U kunt samen met Hollandgold een dag en een tijd kiezen afstemmen. De kosten van een privé chauffeur bedragen €185.00

3. Afhalen op kantoor

Het is ook mogelijk om u bestelling op kantoor te komen afhalen. U kunt de bestelling van te voren via internet of telefonisch plaatsen. Wanneer deze bestelling op kantoor ligt zullen wij u een mail sturen. Naar aanleiding van deze mail kunt u bellen en een afspraak maken voor het ophalen van u bestelling. Voor het afhalen van u producten betaald u €9.00. Deze kosten ontstaan door het vervoer van de producten van ons beveiligde depot naar het kantoor.